OV-Plu

  • Submitted

  • Approved

  • Populair

     

Thematische categorie van het idee:: Beleving Duurzaam Van deur tot deur
Transport systeem:: Bus Metro Tram Trein Waterbus
Wat is het doel van het idee?: Tevredenheid van OV gebruikers verbeteren
Aangemaakt: 4 jaar geleden
Aangemaakt door: Mrdh

Korte beschrijving van het idee (max 50 woorden):

Het OV stopt nooit echt helemaal voor je deur. Niet erg als het zonnetje schijnt en het lekker warm is, een korte wandeling doet de mens goed. Maar oh zo jammer als het miezert, als het regent, als het giet.. nat thuis! En de volgende ochtend hetzelfde maar dan richting het OV? Met natte jas en natte broek klef en klam met z'n allen in het OV?

Volledige beschrijving van het idee:

Mijn idee is om gratis paraplu's ter beschikking te stellen aan de reizigers. Gratis en voor niks! De OV-Plu. De OV-Plu ligt in de bus, in de metro, in de trein, je snapt het wel, overal! De OV-Plu is natuurlijk duurzaam gemaakt en kan ook weer duurzaam hergebruikt worden. Een circulaire OV-Plu. Je neemt de OV-Plu mee uit het OV als het regent en de volgende dag heb je weer een mooie paraplu om naar het openbaar vervoer te komen. Je legt hem gewoon weer neer bij het bordje 'OV-plu'. De OV-Plu kan ook tegen een stootje, als het regent, stormt het meestal ook ;). En is de OV-Plu kapot? Dan lever je hem in bij het OV en krijg je een tegoedbon voor een gratis kopje koffie. Je krijgt zelfs een gratis kopje koffie als je de OV-Plu inlevert als hij niet kapot is!
De OV-Plu heeft natuurlijk het mooie design van je favoriete vervoersbedrijf. Zo ziet iedereen dat jij tevreden bent over het OV! Naast de OV-Plu ligt trouwens de OV-poncho, als het echt hard regent!


Deel dit idee!