No patat zone

  • Submitted

  • Approved

  • Populair

     

Thematische categorie van het idee:: Beleving
Transport systeem:: Trein
Wat is het doel van het idee?: Tevredenheid van OV gebruikers verbeteren Tevredenheid van medewerkers van het OV verbeteren
Aangemaakt: 5 jaar geleden
Aangemaakt door: Mrdh

Korte beschrijving van het idee (max 50 woorden):

Aparte zones waar je wel en niet mag eten

Volledige beschrijving van het idee:

Het is een redelijk
vroege middag. Je hebt je verslapen voor school/werk. Het is een slecht begin, het regent, je bui is niet te verbeteren, het zit allemaal even tegen. We kennen het allemaal. Niks beters dan even rustig kalmeren in de trein. De trein is redelijk vol. Je zoekt af naar een fijne plek, een plek waar je je het komend uur even thuis kan voelen. En laten we eerlijk zijn; een plek die we allemaal verdienen. Na 3 rijtuigen af te zijn geslenterd, zie je door het met vingerafdrukken bedekte glas van de automatisch sluitende deur een lege stoel. Je maag voelt zich opgewonden. Een eigen plek, helemaal van jou. Niks kan je stoppen. Met rechte schouders loop je het rijtuig binnen. De wolken zijn verdwenen, de zon schijnt fel in je gezicht. De dag komt goed!

Totdat een bekende Smullers geur je neus binnendringt. Patat. Met een vette klodder mayo. En uitjes. Twee stoelen van je verwijderd.
De wolken komen terug. Je glimlach is verdwenen. De vlinders in je maag zijn vervangen. En dan rijd je ook nog eens achteruit..


Deel dit idee!